MEER MEDIA

Engels & Amerikaans

Accenten

All in One demo

Op mijn Soundcloudkanaal staan veel radiocommercials en een leuk interview over de stem op Holland doc.van Radio 1

Op mijn youtube kanaal staan nog meer bedrijfsfilms en tv commercials.

Superleuke serie van VT wonen op SBS6.

Ik raak hierdoor iedere week zelf geïnspireerd op het gebied van huisstyling!

Kijk, als een echte 'native' zal ik nooit klinken.

Maar voor Nederlanders hoeft dat ook niet. Sterker nog, sommige klanten willen graag een Nederlands accent in een Engelse tekst. 

Mijn kick is om het zo te doen, dat het niemand irriteert. Voor bepaalde producties is het heel handig om zowel Nederland als Engels te kunnen.Het Voice responsesysteem voor LEBARA, spreek ik bijvoorbeeld tweetalig in.

Amsterdams, Limburgs, Oude adel, Vlaams en Twents

Hij gaat al een tijdje mee, maar hij blijft leuk. Show all you can in 30 seconds.

Het is natuurlijk moeilijk voor te stellen :) maar als mijn stem toch niet is wat u zoekt, kijk dan op www.destemmen.nl. Dat is een collectief van de tien beste stemmen van Nederland en ongetwijfeld vindt u daar iemand tussen die van uw productie een topproductie maakt.

TUFFIE VOS

"Vroeger noemde ik mezelf een kameleonstem, omdat mijn stem zich totaal voegde naar het product en daardoor nooit iemand me herkende. Zoveel mogelijk blenden doe ik natuurlijk nog steeds wel, maar tegenwoordig vind ik het leuk om er juist meer van mezelf erin te leggen, een bepaalde visie soms zelfs op taal, of inhoud, waardoor een productie nèt even datgene meer mee krijgt dan met 'zomaar' een stem eronder. Een subliminaal effect, zeg maar."

 

Tuffie Vos 2017